Wil je meer energie? Meer grip op je emoties en deze omzetten in energie die je vooruit helpt?  Positief denken en meer rust in je hoofd? Doe dan mee met de workshop ‘playing with energy’ in Scheveningen.

We helpen je om meer grip te krijgen op je emoties en gedachten. Door de combinatie van een energieke sport als surfen en de ontspanning van yoga en meditatie leer jij hoe je je eigen lijf én je mindset kunt beïnvloeden. Met zon, zee en strand krijg jij jouw hoofd en lijf in balans.

We praten er niet alleen over, maar je gaat het zelf ook ervaren. Wat werkt er voor jou? Je krijgt nuttige tools mee, die je in je dagelijks leven in kunt zetten. Zo dat je op een positieve wijze met je gedachten en emoties om kunt gaan. Met veel energie en positiviteit kunt leven!

Programma

 • Surfles

 • Yoga & dans

 • Meditatie op muziek

 • Inzicht in wat jou energie oplevert en wat jou energie kost?

 • Vaardigheden om jouw emoties en gedachten te beïnvloeden d.m.v. focus, taal en beweging.

 • Een heerlijke lunch bij Strandpaviljoen de Kwartel

Goals

 • Meer energie

  Leren surfen

 • Positieve mindset

  Beter omgaan met je emoties en gedachten

  Positieve mindset

 • Fun met surfen, yoga en dans

  Tools voor het dagelijks leven

Trainers

Joris de Rijk:

,,Na 10 jaar gewerkt te hebben in advies -en managementrollen, heb ik in 2009 besloten mijn hart te volgen: het begeleiden van mensen om hun eigen pad te ontdekken, beslissingen te nemen en uniek te durven zijn. Mijn passie golfsurfen is voor mij ook een leidraad voor persoonlijke ontwikkeling: focus, vrijheid en zoeken naar balans. Mijn aanpak wordt door anderen vaak als volgt getypeerd: vertrouwen, helderheid en enthousiasme.”

Natasha Smit:

,,Vanuit mijn achtergrond als surfinstructice en voormalig topsporter ben ik gewend om goed naar mijn lijf te luisteren. Ik gebruik sport en beweging om meer energie te genereren en daarbij zoek ik ook naar de balans met yoga. Met yoga en meditatie vind ik meer rust in mezelf en maak ik mijn hoofd leeg. Ik ben enthousiast, heb een positieve mindset en die breng ik graag over op anderen.”

Praktische informatie:

Data: 21 oktober

De workshop start om 11:00 uur en duurt tot 17:00. Voor een lunch wordt uiteraard gezorgd. Je bent vanaf 10:30 uur welkom voor koffie/thee.

Locatie: Strandpaviljoen de Kwartel in Den Haag. Kruising kwartellaan, laan van poot

Deze workshop word je aangeboden door Into moving & Tasha’s Surfcamp