Surfcamp Portugal

Ga ook mee op surfcamp Portugal! Van 9- 16 juni & van 27 oktober – 3 november gaan we surfen op de gave golven van Ericeira en Peniche. Met de boards op het dak gaan we roadtrippen langs de gave Portugese kust. Met de hulp van surfguru Natasha Smit vind ook jij de de mooiste golven in Portugal!

Aarzel niet en boek nu jouw gave surfvakantie voor slechts 470 euro! Hieronder kun je gelijk een aanbetaling doen en jouw plek op het surfcamp Portugal in Ericeira vastleggen.

Speciaal offer voor Surfcamp Portugal

  • Zeven nachten verblijf in het surfhuis in Ericeira

  • Surfsafari langs de Portugese kust met gids en auto

  • Surflessen

  • Surftheorie

  • Yogales

Een vrij, flexibel avontuur!

Bij deze surfsafari mag een hele hoop en hoeft niets. De structuur bij Surfcamp Portugal is vrij. We bepalen elke avond weer waar we de volgende ochtend willen surfen. In Ericeira, Peniche of Lissabon! We zoeken de mooiste golven op en rijden de verschillende surfspots langs. Jullie surfgids Natasha Smit weet precies waar je met welke golven en wind moet zijn. Na het surfen koken we vaak thuis of we eten een lekker hapje in een tapasrestaurant. Jammie!

Met de surflessen kun jij je surfskills mooi bijspijkeren. Of je nu beginnend bent of al iets meer gevorderd; je krijgt op jouw niveau tips om nog beter te leren surfen. Jouw progressie en jouw plezier in het surfen staat centraal. Met deze tips verander je van een beginnende surfer in een ervaren surfrot!

Het Surfhuis bij Surfcamp Portugal

Met Tasha’s Surfcamp logeren we in een gaaf huis dat vlakbij het centrum en de surfspots van Ericeira ligt. Als groep hebben we niet alleen een paar prachtige slaapkamers, maar ook een woonkamer, 2 badkamers en een tuin tot onze beschikking. Mega chill! In de woonkamer is een heerlijke loungeplek, waar je een filmpje kunt kijken, een boekje kunt lezen en we gezamenlijk eten.

  • 9- 16 juni

  • 27 oktober - 3 november