Yoga op het strand van Scheveningen

Yoga op het strand. Luister naar de golven en de wind en kom helemaal tot rust. Voel de zon op je gezicht en voel je één met de natuur. Yogi Natasha geeft op het zuiderstrand van Scheveningen een rustige yogales, waarbij je heerlijk kunt ontspannen.

Yoga op het strand van Scheveningen

Je krijgt yogales op het strand van Scheveningen. Op het rustige zuiderstrand van Scheveningen geven we bij Strandpaviljoen At the Beach een yogales. Met je voetjes in het zand én een goede yogamat, kun je heerlijk tot rust komen.

Je voelt de wind in je haren, de zon op je gezicht en laat alles van je afglijden. Het strand, de zee heeft iets magisch en dat wil je ervaren. Je voelt je één met de natuur.

Prijzen yogalessen

  • Hatha yogales van 1 uur
  • Vijf-ritten kaart yogales
  • 15 euro
  • 65 euro

Hatha yoga

Bij deze yogales krijg je een hatha yogales én een meditatie. De ademhaling (je prana) is volgens ons de basis van de yoga en daarom staat de ademhaling bij de les centraal.

Hatha yoga is de basis van alle yoga’s en daarom een prima start om mee te beginnen. Je leert de basis oefeningen en vanuit daar kun je uitbouwen. De yoga is relatief rustig en ontspannen. Je brengt de spieren in je lijf en je koppie tot rust.

Met de meditatie leer je verder om je hoofd te ontspannen en je gedachten voor even uit te schakelen.

  • Elke zondagochtend om 10:00

Locatie: Strandpaviljoen Pier 32

Strandpaviljoen Pier 32 ligt op het zuiderstrand van Scheveningen. Strandslag 6-7 Rijd naar het einde van de Savornin Lohmanlaan in Den Haag, parkeer daar je auto (gratis) en vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het strand.