Surfcamp Marokko

surfcamp

Warm, exotisch en spannend. Dat is deze surfvakantie in Marokko! Eet tagine, surf op de gave Marokkaanse golven en laat je verwennen in de hammam. Met een groepje reizen we van 30 maart tot 6 april 2018 & van 14- 21 december de kust af van Agadir, Taghazoute en Imessouane. Aan de hand van een ervaren gids gaan we mooie surfspots als de relaxte Bananapoint, een snelle golf als Mysteries en de ultieme longboardbaai in Imsouane af. Surfen, relaxen en genieten van de prachtige cultuur, die Marokko te bieden heeft.

Speciaal offer voor Marokko

  • Zeven nachten verblijf in het guesthouse Dar Naima in Imsouane

  • Surfsafari langs de Marokkaanse kust met gids en auto

  • Surflessen

  • Surftheorie

  • Yogales

Een vrij, flexibel avontuur!

Verbeter je surfen met de surflessen van Tasha’s Surfcamp. Leer beter surfen, terwijl je de gave golven in Marokko surft. Onze surfgids Natasha Smit is zelf al tien keer in Taghazoute en Imsouane geweest, dus ze weet precies waar je met welke golven moet zijn. We werken ook samen met lokale surfscholen, die nog beter weten waar de mooiste golven binnen rollen.

Ga mee op trip! We gaan op de bekende surfspots als Killerpoint en Banana’s surfen. Geniet van de vissershaven, de Marokkaanse gebruiken en de brownies van de auberge. Verder zoeken we de rust op in Imsouane.

Logeren bij Dar Naima met Surfcamp Marokko

Acht dagen verblijven we in het prachtige Dar Naima; een guesthouse dat uitkijkt op het surfstrand (la Cathedrale) en op loopafstand ligt van de fameuze longboard baai. Het is een Marokkaanse auberge, maar wel behoorlijk luxe. Hun keuken is bovendien erg lekker . You”ll love it! :))

Surfen in Marokko; dat wil ook jij een keer meemaken. Boek nu je Surfcamp Marokko en escape the winter in het warme Imsouane en Taghazout.

  • 30 maart tot 6 april

  • 14 - 21 december 2018