Surfsafari Frankrijk

Ga mee op surfsafari naar Biarritz! Franse wijntjes, croissantjes bij het ontbijt en heerlijke golven. Daar staat het Franse Baskenland bekend om. Met de surflessen van Tasha’s Surfcamp kun jij beter leren surfen. Je krijgt surfles en we gaan roadtrippen langs de golven in Anglet en Biarritz. Tel daar de yoga en de prachtige natuur bij op en je vakantie is geslaagd!

Offer Surfsafari Frankrijk

  • 7 nachten logeren in het surfhuis in Anglet

  • Surfsafari langs de Franse kust

  • Surflessen met de Franse topsurfer Timothee Creignou!

  • Surftheorie

  • Yogales

Een echte surfsafari

Vanuit de Franse badplaats Biarritz organiseren we van 7 tot 14 september 2024 een echte surfsafari. We gaan de verschillende surfspots van Frankrijk langs om zoveel mogelijk golven te pakken. De gedachte achter deze trip is om echt op het surfen zelf te focussen. Geen poespas of poeha, gewoon zoveel mogelijk plezier maken met het surfen en roadtrippen in het Franse Baskenland!

Surfles in Biarritz

Tijdens deze surfvakantie in het Biarritz worden je surf moves flink aangescherpt! We gaan op zoek naar de fijnste Franse surfspots en je krijgt surfles van de bekende Franse surfer Timothee Creignou, voormalig Europees kampioen longboarden én tevens een erg goede shortboarder. Samen met Natasha Smit gaat hij jou de kneepjes van het surfen bij brengen.

Met hun tips leer je hoe op je board moet staan, de golven kunt pakken en kun je je surftechniek goed verbeteren! Je krijgt tips op jouw niveau! voor beginners én gevorderde. De surflessen vinden plaats op de Franse surfspot Chambre d’Amour in Anglet.

Met deze surflessen is je progressie in het surfen gegarandeerd! De surftrip is bedoeld voor mensen die beter willen leren surfen en willen roadtrippen langs de Franse kust.

Logeren bij onze Surfvilla in Anglet

We logeren in de Surfvilla, een grote villa dat in het hart van Anglet ligt. Op nog geen tien minuten lopen van het strand van Chambre d’ Amour zitten we in een heerlijk huis, met een grote woonkamer, een serre en een moderne keuken. We slapen in luxe twee tot driepersoonskamers . Dit huis is een heerlijke uitvalsbasis vanuit waar je zo naar het strand of het centrum van Biarritz rijdt.

Data Surfsafari Frankrijk

  • 7-14 september 2024