Surf & Nature Trip Azoren

Ga ook mee op surfreis naar de Azoren. Van 21 tot 28 september 2024  gaan we met een klein groepje (8 mensen max) naar het Portugese eiland Sao Miguel. Ze noemen de Azoren ook wel het Hawaï van Europa. Deze eilanden groep ligt midden in de oceaan en de natuur is daar waanzinnig mooi.

Een week lang gaan wij surfen, roadtrippen, hiken, genieten van de prachtige natuur, zwemmen in de vele natuurlijke zwembaden en grotten en vooral veel genieten. Surfcoach Natasha zal jullie tijden deze trip begeleiden en de mooiste plekjes van Sao Miguel laten zien.

Aarzel niet en boek nu jouw gave surfvakantie voor slechts 750 euro! Hieronder kun je gelijk een aanbetaling doen en jouw plek vastleggen bij deze surf en nature trip.

Speciaal offer voor Surf & Nature trip Azoren

  • Zeven nachten verblijf in surfhuis in Ribeira Grande (Sao Miguel)

  • Surfsafari over het eiland met gids en auto

  • Surflessen

  • Surftheorie

  • Yogales

  • Sighseeing over het eiland

  • Een paar mooie hikes

Huur voor 120 euro extra een eigen surfboard en wetsuit voor de hele week!

Roadtrippen over het eiland.

Bij deze surf en nature trip gaan we het eiland Sao Miguel ontdekken. We hebben een mooie villa gehuurd bij Ribeira Grande en dat wordt onze uitvalbasis.

Vanuit daar gaan we met elkaar surfen en yoga doen op verschillende stranden. Waar we precies gaan surfen, hangt wel van de golven af, dus dat bepalen we ter plekke. Ook kun je surfles volg en je surfen echt verbeteren.

Daarnaast gaan we samen roadtrippen over het eiland. Sao Miguel heeft zo’n mooie natuur, met mooie valleien, kliffen en veel wildlife. We gaan een paar mooie hikes maken, zwemmen in de vele natuurbaden en genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft.

Dit is meer dan alleen een surftrip. Deze reis gaat echt om de connectie met de natuur, met de zee en jezelf. De natuur op de Azoren is te mooi om daar niet van te genieten.

Tijdens deze reis word je begeleid door surfcoach Natasha Smit, die zelf al 20 jaar surft en vaker in Ierland is geweest. Zij zal je tijdens deze trip begeleiden bij het reizen én het surfen.

  • 21 tot 28 september 2024

Ons surfhuis op Sao Miguel

in Ribeira Grande

Bij deze surf en nature reis mag een hele hoop en hoeft niets. De structuur bij deze reis in de Azoren is vrij. We zorgen voor een mooie balans tussen vaste surf en yogalessen en daarnaast ook tijd voor jezelf om te ontspannen en gewoon echt even op vkaantie te zien.

We bepalen elke avond weer waar we de volgende ochtend willen surfen. We zoeken de mooiste golven op en rijden de verschillende surfspots langs. Jullie surfgids Natasha Smit weet precies waar je met welke golven en wind moet zijn. Na het surfen koken we vaak thuis of we eten een lekker hapje in een restaurant. Jammie!

Met de surflessen kun jij je surfskills mooi bijspijkeren. Of je nu beginnend bent of al iets meer gevorderd; je krijgt op jouw niveau tips om nog beter te leren surfen. Jouw progressie en jouw plezier in het surfen staat centraal. Met deze tips verander je van een beginnende surfer in een ervaren surfrot!