Yoga aan Zee

Yoga aan zee. Luister naar de golven en de wind en kom helemaal tot rust. Voel de zon op je gezicht en voel je één met de natuur. De ervaren yoga lerares Natasha Smit geeft een fijne yogales, waarbij je heerlijk kunt ontspannen. Zomers geven we yoga op het strand en vanaf oktober kun je binnen in onze studio yoga volgen.

Door yoga meer rust, ruimte en flexibiliteit

Yoga is voor mij de basis van mijn bestaan. In spiritueel opzicht brengt yoga me dichterbij mezelf, dichterbij de natuur en maakt het me rustig en grounded. Door yoga en meditatie verbind ik me nog meer met mijn hart, met de warmte, liefde en rust in mezelf en kan ik vanuit die plek met mijn dag beginnen.

Yoga zorgt er ook in fysiek opzicht dat ik goed in mijn lijf zit en flexibel genoeg ben om de andere dingen te doen die ik wil. Voor het surfen is yoga bijna noodzakelijk, omdat je voor het surfen flexibel wil zijn in je heupen, rug en schouders.

Maar ook voor het beoefenen van andere sporten en het gewone dagelijks leven is yoga zo’n fijne basis. Het brengt rust in je lijf, zorgt voor een bepaalde lenigheid, maar ook een stukje core-strength en kracht.

Dus wil je ook meer rust en ruimte in je koppie? een stukje lenigheid en flexibiliteit in je lijf, en gewoon een fijne yogales? Doe dan mee met onze yogalessen bij Yoga aan Zee.

Hatha yoga

Bij deze yogales krijg je een hatha yogales én een meditatie. De ademhaling (je prana) is volgens ons de basis van de yoga en daarom staat de ademhaling bij de les centraal.

Hatha yoga is de basis van alle yoga’s en daarom een prima start om mee te beginnen. De yoga is relatief rustig en ontspannen. Je brengt de spieren in je lijf en je koppie tot rust.

Met de meditatie leer je verder om je hoofd te ontspannen en je gedachten voor even uit te schakelen.

Prijzen yogalessen

  • Hatha yogales van 1 uur
  • Vijf-ritten kaart yogales
  • 12,50 euro
  • 50 euro

Tijden

  • elke dinsdag avond om 18:00

  • elke zaterdag ochtend om 10:00

Locatie: Yoga aan Zee

Op de Wassenaarsestraat mogen wij lesgeven in een fijne studio, waar we in een warme setting onze yogalessen kunnen geven. Je kunt je eigen yogamat mee nemen of je kunt er eentje lenen van ons.

Zomers verplaatsen wij onze yogalessen naar het strand en geven we les bij strandpaviljoen La Cantina. Bij mooi weer buiten op het strand en bij slecht weer kunnen we naar binnen.