Surfsafari Bali

Yess! we gaan naar één van de mooiste surfbestemmingen: Bali. En dan niet op één plekje, maar we gaan een heuse surfsafari maken langs de kust. Van het hippe Canggu, naar de jungle in Balian en de prachtige, mellow surfspot Medewi.

Aan de hand van je surfcoach en gids Natasha gaan we 10 dagen lang op pad in de tropen. Surfen, yoga doen op prachtige stranden, genieten van de jungle, van het warme klimaat en het heerlijke Indonesische eten.

Bali is een droombestemming, waar je als surfer een keer geweest wilt zijn. De palmbomen, prachtige stranden en mooie golven. En dat allemaal met een gezellige, kleine groep mensen (max 10 man) met wie we een hoop lol gaan beleven.

Dat klinkt toch als een droomtrip? Juist dat is het ook. Ga je mee?

Data: 16 tot 26 november 2024.

Speciaal offer voor Surfsafari Bali

  • Tien nachten accommodatie in 3 verschillende huizen in Canggu, Balian en Medewi

  • Surfsafari over het eiland met verblijf op 3 mooie surfplekken

  • Surflessen & theorie

  • Yogalessen op het strand

  • Surfboard huur

  • Reisleiding op Bali

Onze surfsafari langs 3 verschillende accommodaties op Bali

Met onze surfsafari op Bali gaan we 3 gave surfbestemmingen af:  Canggu, Balian en Medewi. Zo krijg je niet alleen de kans om op verschillende surfbreaks, stranden te surfen, maar zie je ook nog een hoop van de prachtige cultuur en natuur, dat Bali te bieden heeft.

We beginnen in het hippe Canggu, dat met de stranden van Batu Bolong en Echo’s beach een paar heerlijke surfbreaks heeft. Je kunt er heerlijk eten, dansen en surfen. Wij hebben een surfhuis gehuurd dat vlakbij alle barretjes, restaurants en het strand ligt.

Onze volgende bestemming is de jungle van Balian. Super groen, prachtige stranden, palmbomen en een heerlijk resort. Met zwembad en uitzicht op zee. Wat een fantastische, afgelegen bestemming is dit. In mijn ogen ervaar en zie je hier het ‘echte’ Bali.

We sluiten onze trip af met een trip naar de golven van Medewi. Tussen de rijstvelden van Medewi ligt een fantastische villa (met zwembad), waar we kunnen verblijven. Met op loopafstand een heerlijke mellow golf, waar iedereen zijn ei kwijt kan.

Ga je ook gezellig mee surfen op de golven van je leven? Ik kijk er nu al naar uit.

  • 16 - 26 november 2024

Een vrij, flexibel avontuur

Bij deze surfsafari mag een hele hoop en hoeft niets. De structuur bij de surfsafari in Bali is vrij. We bepalen elke avond weer op welk strand we de volgende ochtend willen surfen. We zoeken de mooiste golven op en gaan de verschillende surfspots langs. Jullie surfgids Natasha Smit weet precies waar je met welke golven en wind moet zijn. Na het surfen eten we een lekker hapje in één van de lokale restaurants of gaan we chillen bij het zwembad.

Met de surflessen kun jij je surfskills mooi bijspijkeren. Of je nu beginnend bent of al iets meer gevorderd; je krijgt op jouw niveau tips om nog beter te leren surfen. Jouw progressie en jouw plezier in het surfen staat centraal. Met deze tips verander je van een beginnende surfer in een ervaren surfrot!