8-15 dec Surfsafari Marokko

Warm, exotisch en spannend. Dat is deze surfvakantie in Marokko! Eet tagine, surf op de gave Marokkaanse golven en laat je verwennen in de hammam. Met een groepje reizen we van 8 tot 15 december de kust af van Agadir, Taghazoute  en Imessouane. Aan de hand van een ervaren gids gaan we mooie surfspots als de relaxte Bananapoint, een snelle golf als Mysteries en de ultieme longboardbaai in Imsouane af. Surfen, relaxen en genieten van de prachtige cultuur, die Marokko te bieden heeft.

Verbeter je surfen met de surflessen van Tasha’s Surfcamp. Leer beter surfen, terwijl je de gave golven in Marokko surft. Onze surfgids Natasha Smit is zelf al tien keer in Taghazoute en Imsouane geweest, dus ze weet precies waar je met welke golven moet zijn. We werken ook samen met lokale surfscholen, die nog beter weten waar de mooiste golven binnen rollen.

Ga mee op trip! We gaan op de bekende surfspots als Killerpoint en Banana’s surfen. Geniet van de vissershaven, de Marokkaanse gebruiken en de brownies van de auberge. Verder zoeken we de rust op in Imsouane.

Logeren bij Dar Naima

Acht dagen verblijven we in het prachtige Dar Naima; een guesthouse dat uitkijkt op het surfstrand (la Cathedrale) en op loopafstand ligt van de fameuze longboard baai. Het is een Marokkaanse auberge, maar wel behoorlijk luxe.  Hun keuken is bovendien erg lekker . You”ll love it! :))

Surfen in Marokko; dat wil ook jij een keer meemaken. Boek nu je surfvakantie en escape the winter in het warme Imsouane en Taghazout.

Het offer van deze surfvakantie in Marokko

Ga voor 470 euro de hele week mee surfen in Imsouane

Dit is inclusief:

  • Zeven nachten verblijf in het guesthouse Dar Naima in Imsouane
  • Surfsafari langs de Marokkaanse kust inclusief surfguide en auto!
  • vijf surflessen van anderhalf uur
  • surftheorie
  • yogales op het strand.

Extra optie: huur surfboard/wetsuit voor 1 week voor ? euro pp

Exclusief: eten, benzine

Data:  8 tot 15 december

Vlucht:  Ryanair/ Transavia/ Royal Air Maroc

 

Heb je nog vragen? Bel dan Natasha Smit op 0647409326 of stuur haar een email op natashasmit@hotmail.com