Surfcamp Lanzarote

Warm, exotisch en spannend. Dat is deze surfvakantie op Lanzarote! Spaans eten, surfen op de golven van de Atlantische oceaan en lekker chillen op het strand van Famara. Met een groepje reizen we van 2- 9 januari 2021 naar Lanzarote en daar gaan we een week gezellig met elkaar surfen. Samen met de lokale surfschool leren we jou beter surfen en gaan we lekker roadtrippen om te genieten van dit prachtige eiland.

Speciaal offer voor Lanzarote

  • Zeven nachten verblijf in het surf house in Lanzarote

  • Roadtrippen over het eiland

  • Surflessen

  • Surftheorie

  • Yogales

Verblijf in het Surfhouse op Lanzarote

Met Tasha’s Surfcamp logeren we in een gaaf  surf huis dat op loopafstand van het strand van Famara ligt. Als groep hebben we niet alleen een paar prachtige slaapkamers, maar ook een woonkamer, een badkamer en 2- persoonskamers tot onze beschikking. Mega chill! In de woonkamer is een heerlijke loungeplek, waar je een filmpje kunt kijken, een boekje kunt lezen en we gezamenlijk eten.

Data surfcamp Lanzarote

  • 2 - 9 januari 2021

Surfen op Lanzarote

Lanzarote wordt ook wel gezien als het Hawaï van Europa. Het is één van de Canarische eilanden, die vlak voor de kust van Marokko liggen. Op het Spaanse, vulkanische eiland is het ook ‘s winters nog lekker warm en zijn er goede golven.

Je verblijft deze week in Famara, een klein vissersdorpje in het westen van Lanzarote, dat bekend staat om haar goede golven en de leuke surfvibe. Er is een fijn zandstrand, waar beginners goed kunnen leren surfen en vlakbij liggen een paar reefbreaks, waar je als gevorderde surfer je ei kwijt kunt. Surfen op Famara is geweldig. Vanuit de line-up heb je een geweldig uitzicht over de baai met haar imposante bergen op de achtergrond.

Verbeter je surfen met de surflessen van Tasha’s Surfcamp. Leer beter surfen, terwijl je de gave golven van Lanzarote surft. Onze surfgids Natasha Smit is zelf al vaker op de Canarische eilenden geweest, dus ze weet precies waar je met welke golven moet zijn. We werken ook samen met lokale surfscholen, die nog beter weten waar de mooiste golven binnen rollen.

How do you get there?

You can book your own flight to Lanzarote. Flights are cheap at the moment. Please discuss you flight times with Natasha though, so that she knows when you’re coming.

How do I get from the airport to Famara?
We can pick you up from the airport on Lanzarote. Please discuss your flight details with Tasha’s Surfcamp, so that they know when they need to pick you up. We ll coordinate this and make sure that everyone arrives on Lanzarote. around the same time. We ll have 1/2 pick up times per day ;)

Can I also go when I have never surfed before?

Yes you can. Tasha’s Surfcamp is an experienced surfschool and we can teach you the basics of surfing. You can learn surfing op Lanzarote

How warm is it in Lanzarote in january?

Between 20-25 degrees Celcius. You ll need a wetsuit, but its pretty warm!