Surfsafari Portugal

Ga ook mee op surfsafari in Portugal! Van 7-14 oktober 2023 gaan we surfen op de gave golven van Baleal, Peniche. Met de boards op het dak gaan we roadtrippen langs de gave Portugese kust. Met de hulp van surfguru Natasha Smit vind ook jij de de mooiste golven in Portugal!

Aarzel niet en boek nu jouw gave surfvakantie voor slechts 600 euro! Hieronder kun je gelijk een aanbetaling doen en jouw plek op het surfcamp Portugal in Peniche vastleggen.

Speciaal offer voor Surfcamp Portugal

  • Zeven nachten verblijf in het surfhuis in Peniche

  • Surfsafari langs de Portugese kust met gids en auto

  • Surflessen

  • Surftheorie

  • Yogales

Huur voor 120 euro extra een eigen surfboard en wetsuit voor de hele week!

Het surfhuis in Peniche

Met Tasha’s Surfcamp logeren we in een gaaf huis dat echt naast het strand van Penihe ligt. . Als groep hebben we niet alleen een paar prachtige slaapkamers, maar ook een woonkamer, 2 badkamers en een keuken tot onze beschikking. Mega chill! In de woonkamer is een heerlijke loungeplek, waar je een filmpje kunt kijken, een boekje kunt lezen en we gezamenlijk eten.

  • 12-19 oktober 2024: Portugal, Peniche

Een vrij, flexibel avontuur

Bij deze surfsafari mag een hele hoop en hoeft niets. De structuur bij Surfcamp Portugal is vrij. We bepalen elke avond weer waar we de volgende ochtend willen surfen. In Peniche, Ericeira of op andere surfspots! We zoeken de mooiste golven op en rijden de verschillende surfspots langs. Jullie surfgids Natasha Smit weet precies waar je met welke golven en wind moet zijn. Na het surfen koken we vaak thuis of we eten een lekker hapje in een tapasrestaurant. Jammie!

Met de surflessen kun jij je surfskills mooi bijspijkeren. Of je nu beginnend bent of al iets meer gevorderd; je krijgt op jouw niveau tips om nog beter te leren surfen. Jouw progressie en jouw plezier in het surfen staat centraal. Met deze tips verander je van een beginnende surfer in een ervaren surfrot!

This post is also available in: Engels