21 – 28 okt Surfsafari Portugal!

Ga ook mee op surfvakantie naar Portugal! Van 21 tot 28 oktober gaan we surfen op de gave golven van Ericeira en Peniche. Met de boards op het dak gaan we roadtrippen langs de gave Portugese kust. Met de hulp van surfguru Natasha Smit vind ook jij de de mooiste golven in Portugal!

We gaan roadtrippen! we gaan deze week surfen op verschillende surfspots rond Ericeira, Peniche en Lissabon! ’s Ochtends surfen of juist een sunset sessie bij de ondergaande zon. Het kan allemaal. We zoeken de mooiste golven op en rijden de verschillende surfspots langs. Jullie surfgids Natasha Smit weet precies waar je met welke golven en wind moet zijn.

Met vijf surflessen kun jij je surfskills mooi bijspijkeren. Of je nu beginnend bent of al iets meer gevorderd; je krijgt op jouw niveau tips om nog beter te leren surfen.  Jouw progressie en jouw plezier in het surfen staat centraal. Met deze tips verander je van een beginnende surfer in een ervaren surfrot!

Flexibel en vrij

Bij deze surfsafari mag een hele hoop en hoeft niets. De structuur is vrij. We bepalen elke avond weer waar we de volgende ochtend willen surfen. In Ericeira, Peniche of Lissabon! Na het surfen koken we vaak thuis of we eten een lekker hapje in een tapasrestaurant. Jammie!

Appartement aan Zee

Met Tasha’s Surfcamp logeren we in een gaaf appartement dat uitkijkt op de beroemde surfspot Ribeira d’Ilhas. De meeste kamers kijken uit op de oceaan, dus je rolt zo het water in. Je slaapt met max 2 personen een kamer, waarbij we als groep een eigen woonkamer, keuken en twee badkamers tot onze beschikking hebben. Mega chill! In de woonkamer is een heerlijke loungeplek, waar je een filmpje kunt kijken, een boekje kunt lezen en we gezamenlijk eten. Het appartement ligt op loopafstand van het centrum van Ericeira, dus je kunt ook zo een terrasje pakken.

Ga voor 470 euro de hele week mee surfen in Ericeira

Dit is inclusief:

  • Zeven nachten verblijf in het appartement aan zee
  • Surfsafari langs de Portugese kust inclusief surfguide en auto!
  • vijf surflessen van anderhalf uur
  • surftheorie
  • yogales op het strand.

Extra optie: huur surfboard/wetsuit voor 1 week voor 100 euro pp

Exclusief: eten, benzine

Data: 21 tot 28 oktober

 Ja, ik wil ook mee op surfvakantie in Portugal!