22-24 september Surfcamp Texel

Ga mee op surfcamp naar Texel. Van 22-24 september ga jij een weekend lang met je surfmaatjes naar dit prachtige Waddeneiland om daar te genieten van het strand, de zee en natuurlijk het surfen!

Met 3 surflessen in één weekend kun jij je surfen echt verbeteren. We werken aan je techniek en leren jou een betere houding op je surfboard aan.

Heb je nog nooit gesurft? Geen probleem! Ook dan kun je mee en leren we jou in een mum van tijd de basis van deze geweldige boardsport. Met ons gedegen stappenplan brengen we jou stap voor stap alle in’s en out’s van het surfen op Texel bij.

Programma Surfcamp Texel

 • vrijdag
 • 19.00 Aankomst op Texel

  We kamperen bij de Koog.

 • {{content-2}}
 • zaterdag
 • surfles

  yoga

  surfles

 • {{content-2}}
 • zondag
 • surfles

  skateboarden (longboard)

  15.00 Sluiting camp Texel

 • {{content-2}}

Kamperen bij het strand

We kamperen bij camping het Kogerstrand in een duinpannetje. Die camping ligt naast de Koog, waar je lekker kunt eten en een leuk feestje kunt vieren. We gaan zelf kamperen, dus het idee dat je je eigen tent (delen?!), slaapzak en matje meeneemt. We staan op nog geen 100 meter van het strand vandaan, dus we rollen zo de zee in.

Prijs Tasha’s Surfcamp Texel

Je krijgt:

 • 3 surflessen van 1,5 uur
 • yoga
 • skateboarden
 • 2 nachten kamperen bij Kogerstrand

Voor 130 euro.

Wil je een surfboard/ wetsuit huren dan kost je dat 20 euro extra.

Data: 3 tot 5 juni

21 – 28 okt Surfsafari Portugal!

Ga ook mee op surfvakantie naar Portugal! Van 21 tot 28 oktober gaan we surfen op de gave golven van Ericeira en Peniche. Met de boards op het dak gaan we roadtrippen langs de gave Portugese kust. Met de hulp van surfguru Natasha Smit vind ook jij de de mooiste golven in Portugal!

We gaan roadtrippen! we gaan deze week surfen op verschillende surfspots rond Ericeira, Peniche en Lissabon! ’s Ochtends surfen of juist een sunset sessie bij de ondergaande zon. Het kan allemaal. We zoeken de mooiste golven op en rijden de verschillende surfspots langs. Jullie surfgids Natasha Smit weet precies waar je met welke golven en wind moet zijn.

Met vijf surflessen kun jij je surfskills mooi bijspijkeren. Of je nu beginnend bent of al iets meer gevorderd; je krijgt op jouw niveau tips om nog beter te leren surfen.  Jouw progressie en jouw plezier in het surfen staat centraal. Met deze tips verander je van een beginnende surfer in een ervaren surfrot!

Flexibel en vrij

Bij deze surfsafari mag een hele hoop en hoeft niets. De structuur is vrij. We bepalen elke avond weer waar we de volgende ochtend willen surfen. In Ericeira, Peniche of Lissabon! Na het surfen koken we vaak thuis of we eten een lekker hapje in een tapasrestaurant. Jammie!

Appartement aan Zee

Met Tasha’s Surfcamp logeren we in een gaaf appartement dat uitkijkt op de beroemde surfspot Ribeira d’Ilhas. De meeste kamers kijken uit op de oceaan, dus je rolt zo het water in. Je slaapt met max 2 personen een kamer, waarbij we als groep een eigen woonkamer, keuken en twee badkamers tot onze beschikking hebben. Mega chill! In de woonkamer is een heerlijke loungeplek, waar je een filmpje kunt kijken, een boekje kunt lezen en we gezamenlijk eten. Het appartement ligt op loopafstand van het centrum van Ericeira, dus je kunt ook zo een terrasje pakken.

Ga voor 470 euro de hele week mee surfen in Ericeira

Dit is inclusief:

 • Zeven nachten verblijf in het appartement aan zee
 • Surfsafari langs de Portugese kust inclusief surfguide en auto!
 • vijf surflessen van anderhalf uur
 • surftheorie
 • yogales op het strand.

Extra optie: huur surfboard/wetsuit voor 1 week voor 100 euro pp

Exclusief: eten, benzine

Data: 21 tot 28 oktober

 Ja, ik wil ook mee op surfvakantie in Portugal! 

8-15 dec Surfsafari Marokko

Warm, exotisch en spannend. Dat is deze surfvakantie in Marokko! Eet tagine, surf op de gave Marokkaanse golven en laat je verwennen in de hammam. Met een groepje reizen we van 8 tot 15 december de kust af van Agadir, Taghazoute  en Imessouane. Aan de hand van een ervaren gids gaan we mooie surfspots als de relaxte Bananapoint, een snelle golf als Mysteries en de ultieme longboardbaai in Imsouane af. Surfen, relaxen en genieten van de prachtige cultuur, die Marokko te bieden heeft.

Verbeter je surfen met de surflessen van Tasha’s Surfcamp. Leer beter surfen, terwijl je de gave golven in Marokko surft. Onze surfgids Natasha Smit is zelf al tien keer in Taghazoute en Imsouane geweest, dus ze weet precies waar je met welke golven moet zijn. We werken ook samen met lokale surfscholen, die nog beter weten waar de mooiste golven binnen rollen.

Ga mee op trip! We gaan op de bekende surfspots als Killerpoint en Banana’s surfen. Geniet van de vissershaven, de Marokkaanse gebruiken en de brownies van de auberge. Verder zoeken we de rust op in Imsouane.

Logeren bij Dar Naima

Acht dagen verblijven we in het prachtige Dar Naima; een guesthouse dat uitkijkt op het surfstrand (la Cathedrale) en op loopafstand ligt van de fameuze longboard baai. Het is een Marokkaanse auberge, maar wel behoorlijk luxe.  Hun keuken is bovendien erg lekker . You”ll love it! :))

Surfen in Marokko; dat wil ook jij een keer meemaken. Boek nu je surfvakantie en escape the winter in het warme Imsouane en Taghazout.

Het offer van deze surfvakantie in Marokko

Ga voor 470 euro de hele week mee surfen in Imsouane

Dit is inclusief:

 • Zeven nachten verblijf in het guesthouse Dar Naima in Imsouane
 • Surfsafari langs de Marokkaanse kust inclusief surfguide en auto!
 • vijf surflessen van anderhalf uur
 • surftheorie
 • yogales op het strand.

Extra optie: huur surfboard/wetsuit voor 1 week voor ? euro pp

Exclusief: eten, benzine

Data:  8 tot 15 december

Vlucht:  Ryanair/ Transavia/ Royal Air Maroc

Heb je nog vragen? Bel dan Natasha Smit op 0647409326 of stuur haar een email op natashasmit@hotmail.com