Mijn drive

Soms verbaas ik mezelf wel. Maar ik voel zo’n drive voor alles wat ik doe. En dan met name voor de surf coaching, het coachen van mensen in een persoonlijke ontwikkeling, het organiseren van mooie reizen en natuurlijk voor het surfen en snowboarden zelf.

Soms word ik wel eens moe van mezelf. Altijd maar aan staan en blijven gaan. Met een hele berg aan energie. En tegelijk ook een heleboel energie om al die leuke dingen te doen.

Die drive. Die vind je niet op straat, die komt van binnen. Dat is je oerkracht, die je voortdrijft. Ook op de momenten dat het even lastig is en je eigenlijk geen zin meer hebt. En toch blijven gaan. Go go go.

Andere mensen zie ik soms wel relaxen en liggen zonnen met een handdoekje op het strand. Begrijp me niet verkeerd, af en toe relaxen is heerlijk. Maar dat zonnen op het strand? Dat houd ik echt een half uurtje vol en dan ben ik er alweer klaar mee. Dan wil ik weer wat ‘doen’. Surfen, zeilen of gewoon drankjes doen. Whatever

Wat is jouw drive? Waar leef je voor? Waar word je blij en gelukkig van. En weet je wat het is.

Ben je tevreden met wat je hebt. Helemaal oké. Of heb je ook mooie doelen geformuleerd waar je voor gaat? Ik denk dat dat ook weer een combi van beiden is. Yin en yang.

Blij zijn met wat je hebt, dankbaar zijn daarvoor en ook gaan voor wat je wilt.

Ik heb een nieuw doel bedacht. Nou ja, t is niet nieuw, maar wel mooi naar te streven. Ik zou wel een huis in Frankrijk willen hebben. In het Baskenland, om daar te kunnen surfen en vaker te kunnen zijn. Of het ooit werkelijkheid wordt weet ik niet, maar het is zeker een mooi doel.

Wat wil jij?